Forbrukslån med lav rente

Hvis du trenger penger til å finansiere en ferietur, eller kanskje en ny TV, så kan du ta opp et forbrukslån. Dette er et lån hvor du ikke trenger å spesifisere hva du skal bruke pengene til og som kan tas opp uten sikkerhet, dvs. uten å måtte ta pant i noen av eiendelene dine av verdi.

1. Beløp å låne

Velg beløp mellom 1000-500 000 kr

2. Din alder?

Din alder viser hvilke lån du kan ta

3. Betalingsanmerkninger?

Noen långivere aksepterer dette

Nei

Ja

Forbrukslån uten sikkerhet

Ønsker du å ta opp et lån, er det viktig å finne det lånet som har lavest rente. Dette gjør du ved å sammenligne det aktørene på markedet tilbyr hva gjelder renter, både nominell og effektiv, og nedbetalingstid.

Renten du får settes individuelt ut fra din økonomiske situasjon, det kan derfor være lurt å søke om lån hos flere selskaper for å finne det lånet med lavest rente.

Hvis du trenger hjelp til å finne det beste forbrukslånet, finnes det også aktører på markedet som sammenligner tilbudene for deg. Tips: Ikke lån mer penger enn du faktisk trenger, og sett deg inn i bankenes premisser før du søker.

Hva er forbrukslån?

Forbrukslån er et ord de fleste har hørt om, men hva er det? Det er et lån hvor du kan bruke pengene til hva du måtte ønske.

Det stilles som oftest heller ikke sikkerhet (pant) i eiendeler, som for eksempel hus eller bil. Grunnet denne høyere risikoen fra bankens side vil et forbrukslån ha høyere rente enn andre lån, det er derfor viktig å ikke låne mer penger enn man faktisk trenger.

Ønsker du en etterlengtet ferietur, å pusse opp badet eller en ny sofa? Da er et forbrukslån det riktige lånet for deg, og du søker enkelt om dette på nett.