Refinansiering med betalingsanmerkning

Mange sliter med dårlig oversikt over privatøkonomien. Hvis man har mange lån man skal betjene månedlig, kan det være vanskelig å alltid holde hodet kaldt. Refinansiering kan være løsningen, selv om du har vært så uheldig å ha fått betalingsanmerkninger.

1. Beløp å låne

Velg beløp mellom 1000-500 000 kr

2. Din alder?

Din alder viser hvilke lån du kan ta

3. Betalingsanmerkninger?

Noen långivere aksepterer dette

Nei

Ja

For mange ender betalingsanmerkninger opp med et gjeldsproblem, det vil si at de rett og slett ikke klarer å betjene disse lånene. Å ta opp nye kredittkortlån blir en kortsiktig løsning som ofte kan føre til at man faller lengre inn i gjeldsspiralen.

Det finnes nemlig mange aktører på markedet som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkning, så dette trenger ikke være et hinder i å få kontroll på økonomien.

Betalingsanmerkninger intet hinder for refinansiering

Mange banker velger å se på din fremtidige betalingsevne i stedet for din gjeldshistorie, så her gjelder det å gjøre research før du velger hvilken bank du søker refinansiering hos.

Med refinansiering samler du alle smålån og kreditter til ett lån, det vil si at banken overtar nedbetalingen av all kredittkortgjeld og annen gjeld du måtte ha.

Lavere rente, bedre vilkår og lengre nedbetalingstid er noen av fordelene du kan få ved å refinansiere. Ikke la betalingsanmerkninger hindre deg i å søke om refinansiering i dag.