Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering er rett og slett et lån som samler alle dine tidligere lån til ett lån. I stedet for flere regninger, får du altså nå kun én faktura å forholde deg til. Les mer og sammenlign refinansering hos oss.

• Finn lav rente • Motta tilbud • Tydelig sammenligning

1. Beløp å låne

Velg beløp mellom 1000-500 000 kr

2. Din alder?

Din alder viser hvilke lån du kan ta

3. Betalingsanmerkninger?

Noen långivere aksepterer dette

Nei

Ja

Mange banker tilbyr refinansiering av gjeld uten sikkerhet

Mange banker tilbyr refinansiering uten sikkerhet til sine kunder. Refinansiering uten sikkerhet betyr at banken ikke tar pant i noen av eiendelene dine, som for eksempel hus eller bil. Refinansiering uten sikkerhet kan du enkelt søke om på nett via et elektronisk søknadsskjema.

Svar får du som oftest innen svært kort tid, og du vil dermed få oversikt over gjelden din før du vet ordet av det. En enklere og mer oversiktlig økonomisk hverdag venter deg.

Fordeler ved refinansiering

Søker du om refinansiering uten sikkerhet vil du kunne oppnå noen økonomiske fordeler i lengden, som for eksempel lavere rente, mindre gebyrer og bedre vilkår.Lengre nedbetalingstid er også noe du kan sikre deg ved refinansiering uten sikkerhet.

I dag finnes det svært mange banker på markedet som tilbyr gunstige refinansieringsavtaler til sine kunder, det gjelder bare å finne den som passer for akkurat deg.

Foreta en sammenligning allerede i dag, så kan du forsikre deg om at du har funnet den beste refinansiering uten sikkerhet som finnes på markedet.