Låninformation

Du kan søke om beløp fra kr 10 000 til kr 600 000 med inntil 15 års nedbetaling. Fordi disse bankene konkurrerer om å få deg som kunde, vil du kunne få det beste lånetilbudet for akkurat deg hva gjelder renter og nedbetalingsplan. Axo Finans hjelper deg gjennom hele prosessen, en trygghet man ikke kan være foruten.

Det er visse minimumskrav som må oppfylles for å kunne låne penger gjennom Axo Finans. Hvis du tjener mer enn 200 000 kr årlig, har bodd minimum tre år i Norge og ikke har løpende betalingsanmerkninger og inkassoer, kan du enkelt og greit søke om forbrukslån gjennom Axo Finans.

Min. alder: 23 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: Opp til 1990 kr
Fast inntekt kreves:
Betalingsanmerkninger:
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker: 23

Fordeler ved å bruke Axo Finans

  • Uforpliktende lånesøknad
  • Søk om lån kostnadsfritt
  • Hele 20 banker å velge mellom

Ulemper

  • Relativt høy aldersgrense for å få lån
  • Det er ingen garanti for at du får et lånetilbud

Dersom du velger å benytte deg av den elektroniske søknadsprosessen som tilbys av Axo Finans vil du oppnå gode fordeler som du gjerne ikke får tilbud om andre steder. Du kan uforpliktende fylle ut en lånesøknad som raskt sendes til hele 20 banker. Det vil bli foretatt en kredittvurdering, før du deretter vil få kostnadsfrie lånetilbud fra pålitelige lånetilbydere.

Egenskaper

 • Bank ID

Søk beste lån, forbrukslån og refinansiering hos Axo Finans

Ved å besøke den pålitelige nettsiden til Axo Finans vil du raskt finne en oversikt over rimelige lån uten sikkerhet, som eksempelvis forbrukslån og refinansiering. Axo Finans sammenligner effektivt opp mot totalt 20 lånetilbydere på en gang. Dette for at du skal oppnå en totaloversikt over hvilke lånebetingelser som er tilgjengelig i dagens marked.

I dag er det utrolig mange banker og andre låneinstitusjoner som tilbyr gode lånetilbud til nordmenn flest. For å være sikker på at disse kan tilby deg pålitelige lån og betingelser, er det viktig at du først undersøker hvilke fordeler du kan innhente hos de ulike tilbyderne.

Hos Axo Finans kan du søke om lån hos hele 20 solide banker på nett. På denne måten kan du raskt finne frem til hvilke banker som tilfredsstiller dine forventninger. Du får raskt tilbakemelding på om du kvalifiserer til å motta lånetilbud fra en eller flere banker på en gang.

Lån opp mot totalt 600 000 kroner

Hos Axo Finans behøver du bare å fylle ut en søknad for deretter å få svar fra flere banker samtidig. Dette er en gylden mulighet til søke om lån fra en norsk finansagent som samarbeider med solide banker som eksempelvis Nordax, Bank Norwegian og Santander.

Du søker enkelt ved å benytte en elektronisk søknad som du fyller ut selv på nett. For at søknadsprosessen skal gå raskt og effektivt anbefales det at du benytter deg av BankID for å signere lånesøknaden. Her tilbys du et lånebeløp fra 10 000 kroner og opp til 600 000 kroner. Dette til konkurransedyktige betingelser hos hele 20 pålitelige norske banker.

Lavrente
Layer_7.png

Søk om refinansiering for å innfri dyre smålån og kredittkort

 • Fyll ut bare en lånesøknad
 • Konkurransedyktige lånebetingelser
 • Oppfyll kravet om inntekt
 • Du må ha fylt 23 år

Dersom du allerede har mange dyre smålån og kredittkort bør du nok vurdere en refinansiering for at du skal oppnå bedre rentebetingelser. Det anbefales også at du vurderer hvilken nedbetalingstid som passer best for deg og din økonomiske situasjon.

Gunstige renter og lånebetingelser fra norske banker

Før du bestemmer deg for hvilket lån du ønsker å søke om er det viktig at du nøye vurderer hvor stort lånebeløp du trenger å søke om. Du kan effektivt vurdere både lånebeløp og rentebetingelser ved å benytte deg av den praktiske lånekalkulatoren på nettsiden.

Ved å søke om lån uten sikkerhet hos Axo Finans vil du raskt bli videreformidlet til den banken som tilbyr deg de beste lånebetingelsene. Vær gjerne oppmerksom på at det vil bli foretatt en kredittsjekk av deg før du kan få innvilget søknaden.

 

SØK NÅ
Annonse