Låninformation

Siden 2013 har Zensum hjulet over 900 000 kunder til å få en bedre økonomisk hverdag. Med fokus på refinansiering av dyr kredittkortgjeld har de etablert seg til å være en stor aktør i både Sverige og Norge. På Trustpilot har selskapet fått inn 2000+ kundeanmeldelser og fått en score på 4,9 av 5 mulige for å hjelpe sine kunder å få lavere rente på lånene sine.

Min. alder: 25 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: Opp til 950 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker: 13

Fordeler

  • Samarbeid med 16 banker
  • Forbrukslån med lav rente
  • Refinansiering av gjeld
  • Refinansiering med betalingsanmerkninger
  • 4,9 i kundescore på trustpilot

Ulemper

  • Noe få samarbeidspartnere

Det er helt uforpliktende å bruke Zensum

Få et gratis og uforpliktende tilbud om lån fra flere banker. Som kunde av Zensum får du inn tilbudene inn på en sikkerplattform som ikke deler din informasjon til noen andre enn bankene de samarbeider med. På denne måten kan du være trygg på at du ikke mottar falske tilbud på e-post eller får inn lokketilbud.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

Refinansiering med lav rente hos Zensum

Betaler du på dyre kredittkort med over 20 % rente? Dette er ganske vanlig i dag, og vi tenker ikke på hvor mye penger vi sløser på renter og gebyrer når vi betaler minstebeløpet. Ønsker du å bli raskere gjeldfri, så er det bedre å refinansiere gjelden og samle alle dine kreditter. På denne måten får du lavere rente ved å refinansiere lånene til ett samlet lån. Zensum samarbeider med mange banker som kan hjelpe deg med dette. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn en uforpliktende søknad gjennom Zensum, så vil alle banker som er interessert i å hjelpe deg sende deg et tilbud.

Lavrente
Layer_7.png

Enkel søknad på nett med Zensum

Zensum har en rekke forskjellige tjenester de kan hjelpe deg med. De har opprettet flere forskjellige søknadsskjema slik at det blir enkelt for deg å søke om type lån du ønsker. Zensum kan hjelpe deg med: 

 1. Refinansiering av forbrukslån
 2. Refinansiere boliglån
 3. Omstartslån med sikkerhet
 4. Refinansiering med sikkerhet i bolig
 5. Gunstige kredittkort
 6. Nye forbrukslån

Du trenger altså bare en samarbeidspartner for å rydde opp i økonomien din, og det koster deg ingenting å prøve. Men for å få innvilget lån gjennom Zensum er du lyst til å være over 20 år gammel, ha minst 200 000 kroner i inntekt, og det er viktig at du ikke har betalingsanmerkninger dersom du søker om lån uten sikkerhet. De kan derimot tilbyr omstartslån med sikkerhet i bolig dersom du har betalingsanmerkninger

En enklere økonomisk hverdag med Zensum

Ikke kast bort penger på å betale skyhøye rente på forbrukslån. La heller bankene konkurrere om deg som kunde. Når du bruker plattformer som Zensum vet bankene at du søker til flere samtidig. Dermed blir de ekstra konkurransedyktig på rente og vilkår for å komme med det beste tilbudet til deg basert på din økonomi. Med en stødig låneformidler i ryggen vet du at du får god hjelp gjennom hele prosessen, og det er veldig få andre plattformer som har bedre kundeomtaler enn Zensum i Norge. 

 

Slik søker du om et nytt lån gjennom Zensum

  1. Klikk på «søk nå» kanppen nedenfor for å gå til Zensums lånekalkulator
  2. velg beløpet og nedbetalingstiden du ønsker
  3. Klikk på «Gå videre i lånekalkulatoren og deretter fyller du inn dine detaljer
  4. Signer med BankID og vent på svar fra bankene for å få uforpliktende tilbud
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Zensum

Få jeg hjelp når jeg søker om lån?
Koster det noe å bruke Zensum?
Er Zensum til å stole på?
Hvilke banker er det Zensum samarbeider med?
Hvor mye kan jeg låne gjennom Zensum?