Bli kjent med oss

Lavrente.org eies av Enkla Media s.r.o og er et uavhengig, annonsestøttet nettsted som sammenligner lån.

lavrente

 

Vår historie

Lavrente.org ble lansert i 2013 og har siden da vært en av Norges mest populære lånesammenligningssider. Siden eies og drives av Enkla Media, et selskap med lang erfaring innen forbrukerveiledning og sammenligningssider. Vi streber kontinuerlig etter å være den beste lånesammenligningssiden for lån som er tilgjengelig, og vi hviler ikke før vi når dette målet.

Visjonen vår

Lavrente.org startet med målet om å bli det selvfølgelige valget for å sammenligne lån. Vi ønsker å gjøre det enkelt og raskt å velge et lån. Vårt selskapsmotto er å gjøre vanskelige beslutninger enkle. For oss er det viktig at det også i fremtiden vil være enkelt og kostnadsfritt å søke om lån via plattformen vår.

Hvordan vi gjør det er like viktig som hva vi gjør.

transparent

Ærlighet og gjennomsiktighet

Vår ambisjon er å være så nøytrale som mulig i våre vurderinger av lån. Vi er uavhengige, da vi ikke selv tilbyr lån, men kun formidler besøkende til långivernes nettsider.

kort

Alt samlet på ett sted

Vi ønsker å være det eneste stedet du trenger å besøke for å sammenligne lån. For oss betyr det å dekke alle tilgjengelige lån i Norge.

affarsmodel

Forretningsmodell

Lavrente.org har som formål å forenkle for våre besøkende å velge lån som passer deres behov. Lånene som vises på vår nettside kan komme fra selskaper som Lavrente.org samarbeider med og mottar kompensasjon fra.

Kontakt oss

Vi er tilgjengelige for deg uansett hva det gjelder. Send oss en e-post i dag på:

info@enklamedia.comOm å bruke nettstedet

person

Personopplysninger

Lavrente.org håndterer aldri lånesøknader, men henviser alltid besøkende til långivernes nettsider der søknadene gjøres. Behandlingen av personopplysninger gjøres ikke av Lavrente.org, men av långiveren. Disse selskapene følger strenge regler og beskytter personopplysningene i en trygg miljø, utenfor uautorisert tilgang. For mer informasjon, vennligst kontakt den aktuelle långiveren.


information

Informationen på hemsidan

Informasjonen som presenteres på vår nettside er grundig undersøkt og nøye utvalgt for å gi deg pålitelige og oppdaterte opplysninger om lån. Vi streber etter å tilby nøyaktige detaljer om ulike lånealternativer, inkludert rentesatser, gebyrer, vilkår og lånebetingelser.

Det er viktig å merke seg at informasjonen på nettsiden vår kun er ment som generell veiledning og ikke som juridisk eller økonomisk rådgivning. Vi anbefaler sterkt at du gjør dine egne undersøkelser, leser vilkårene nøye og kontakter långiveren direkte for å få fullstendig og spesifikk informasjon om lånetilbudene.

Vi tar alle forholdsregler for å sikre at informasjonen på nettsiden vår er oppdatert og korrekt. Imidlertid kan vi ikke garantere fullstendig nøyaktighet til enhver tid, da lånevilkår og betingelser kan endres. Vi oppfordrer deg derfor til å kontrollere informasjonen direkte hos långiveren før du tar en endelig beslutning.


lavrente

Godtgjørelse

Lavrente.org lister mange ulike lån. Det kan forekomme lån som Lavrente.org mottar betaling for å liste. Det finnes også annonse lenker på nettsiden. Dette medfører ingen kostnad for besøkende, men vi kan motta provisjon for formidling av lån.


villkor

Ansvar

Lavrente.org påtar seg ikke ansvar for avtaler, skader eller andre situasjoner som kan oppstå mellom lånesøkere og långivere. Vi kan ikke holdes ansvarlige eller bli involvert i eventuelle tvister, og vi kan heller ikke pålegges erstatningskrav. Informasjonen på nettsiden vår blir jevnlig oppdatert. Selv om det ikke er vanlig, kan det forekomme avvik i informasjonen sammenlignet med det som oppgis av långiverne. Vi oppfordrer brukerne til å lese og forstå de spesifikke vilkårene og avtalene som tilbys av långiverne før de tar noen beslutninger. Vennligst merk at informasjonen vi tilbyr er generell og ikke utgjør individuell finansiell rådgivning. Det er viktig at brukerne utviser nøye vurdering og tar hensyn til sin egen økonomiske situasjon før de inngår noen låneavtaler.


Er et lån noe for deg?

Lån kan være en nyttig måte å få økonomisk struktur på, men det kan også utgjøre en potensiell gjeldsfelle. Vi oppfordrer deg til alltid å nøye vurdere om et lån er passende for deg. Vi samarbeider kun med långivere som gjennomfører en kredittvurdering før de godkjenner lånesøknader. Det er viktig å merke seg at det kan være andre faktorer og hensyn å ta i betraktning før du tar opp et lån, som rentenivå, lånevilkår og din egen økonomiske situasjon. Vi anbefaler at du søker råd fra profesjonelle finansielle rådgivere eller eksperter før du tar viktige økonomiske beslutninger.


Informasjon om informasjonskapsler (cookies):

På lavrente.org benytter vi oss av midlertidige filer, også kjent som «informasjonskapsler» (cookies), for å analysere brukeradferd og forbedre opplevelsen på nettstedet. Dette gjøres anonymt, men det er mulig å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren dersom ønskelig.

Vi legger stor vekt på sikkerhet og personvern. Lavrente.org driftes i en av de mest sikre driftsmiljøene tilgjengelig, og vi benytter SSL-sertifikat for å kryptere trafikken og sikre en trygg forbindelse til nettstedet.

enkla media logo

Bedriftsinformasjon

Enkla Media s.r.o

Org.nr: 07992599

Namesti 14. rinja 1307/2

15000 Prag

info@enklamedia.com