Låninformation

Kriterier for å søke om lån gjennom Morrow Bank:

 

Min. alder: 20 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: 490 - 1 990 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr: 35 kr
Kredittsjekk: Ja
Banker: 1

Fordeler

  • Lån inntil 500.000 kroner
  • Fordelaktig kredittkort
  • Sparekonto med 4,10 % rente
  • Refinansiering av gjeld
  • Egen nettbank

   

Ulemper

  • Effektiv rente fra 10,50 % på forbrukslån
  • Etableringsgebyr fra 490 – 1990 kr
  • Korte åpningstider på kundesenteret

Hvem er Morrow Bank?

Morrow Bank er tidligere Komplett Bank. banken skiftet navn i april 2023, Banken har eksistert siden 2014, og var en av de første som implementerte fleksibel tilbakebetaling av forbruksgjeld. I tillegg er de kjent for kredittkortet sitt som gir eksklusive rabatter på alt du handler.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

 • Direkte utbetaling

Hvor mye kan du låne hos Morrow Bank?

Du kan enten søke om et nytt forbrukslån eller refinansiere gjeld opptil 500.000 kr. Lånebeløpet er avhengig av hvor mye inntekt lånesøkeren har, og personer kan ikke ha mer enn 5 ganger inntekten totalt i gjeld. Når du søker blir det tatt en kredittvurdering av deg for å sjekke hvor mye du kan låne. Om du har mye gjeld fra før, kan du også søke om å refinansiere og samle gjeld hos Morrow Bank.

Hvilke fordeler har banken?

Morrow Bank tilbyr et veldig fordelaktig kredittkort som gir cashback på alt du handler. Du får 4 % på alle kjøp på Komplett.no, 2 % på Blush, og 1 % på alle andre kjøp når du handler med kortet. Kortet har også 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Du kan også åpne en fleksibel sparekonto med 4,10 % rente på sparepengene dine. Det er ingen gebyrer elle bindingstid, og du kan ta ut penger når du selv ønsker det.

Lavrente
Layer_7.png

Hvordan fungerer refinansiering på Morrow Bank?

Det er helt uforpliktende å sende Morrow Bank en søknad om å refinansiere gjelden du har i dag. Du søker direkte på nett gjennom et enkelt søknadsskjema, og deretter får du svar i løpet av dagen om du får innvilget et lån eller ikke. For å lette økonomien din kan du velge inntil 15 års nedbetaling på refinansiering av gjeld. Får du ikke et bedre tilbud enn det du har i dag, trenger du ikke å akseptere avtalen.

For å søke om refinansiering kreves det at du har minst 300.000 kroner i inntekt i året og er over 23 år når du søker. De har ganske høy grense for inntekt i forhold til mange andre forbruksbanker, men dette sikrer dem at de fleste betaler tilbake gjelden sin i tide. Til gjengjeld får du ganske konkurransedyktige rentebetingelser.

 

 

Forsikringer på Morrow Bank

Omdømme – Kan vi anbefale Morrow Bank?

Morrow Bank passer for deg dersom du ønsker en rask prosess med å refinansiere gjeld. Derimot er du litt overlatt til deg selv når du gjør jobben. Kundesenteret har åpent fra kl.09.00 til kl.14.00 på hverdager, noe som kan gjøre det vanskelig å få tak i banken dersom du trenger hjelp med lånesøknaden. Vi anbefaler at du i tillegg benytter deg av tjenester som Axo Finans for å sammenligne lånetilbud fra både Morrow Bank og 22 andre banker i Norge. På den måten er du sikker på at du får den beste renten på din lånesøknad.

 

Hvordan søke om forbrukslån på Morrow Bank?

  1. Klikk på «Søk nå» knappen nedenfor for å gå direkte til lånesøknaden.
  2. Skriv inn ønsket lånebeløp og personlige detaljer når du klikke på «videre»
  3. Ta en kredittsjekk så får du svar i løpet av noen minutter
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Morrow Bank

Hva slags erfaringer har kundene med Morrow Bank?
Hvor mye koster det å ta opp et forbrukslån på Morrow Bank?
Kan jeg samle mine lån hos Morrow Bank?
Har Morrow Bank den beste renten?
Er det mulig å søke med medlåntaker på Morrow Bank?