Centrum Finans

lan lag ranta

Hos Centum kan du låne opp til 500 000 kroner uten sikkerhet. Du kan derfor selv velge hva du ønsker å bruke pengene til. Du bør derfor raskt avgjøre hvor stort lånebeløp du behøver ved å benytte lånekalkulatoren som er tilgjengelig på nettsiden. Med penger på kontoen din står du friere til å gjøre det du ønsker.

Lån penger uten sikkerhet

Ved å fylle ut lånesøknaden på nettsiden til Centumfinans vil du raskt få tildelt et lånebeløp som passer til din økonomiske situasjon. Her stilles det ikke krav om at du skal stille sikkerhet i form av bolig. Du kan derfor søke om et sikret lån uten at du behøver å tenke på noe annet enn å signere lånekontrakten.

Dette tilsier at du står fritt til å bruke pengene til det du selv ønsker. Et lån hos Centumfinans tilsier at du kan oppå drømmen om et nytt kjøkken, pusse opp boligens fasade eller reise på en lengre ferie. Ved å selv bestemme hvilket lånebeløp som passer for deg vil du oppnå en økonomisk frihet.

Sammenlign tilbud fra opptil 15 banker

Dersom du er på jakt etter det beste usikret lånet kan det være smart å sammenligne flere banker og lånetilbydere på en gang. Hos Centrumfinans får du tilbud om å søke hos over 15 banker og lånetilbydere på en gang. Du trenger på denne måten ikke å sende søknader til mange lånetilbydere på en gang.

Ved bruk av anerkjente samarbeidspartnere som Remember, Nordax Bank og Nordea Direct vil du raskt få tilbud om et usikret lån fra de mest anerkjente bankene som er tilgjengelig for nordmenn. Du kan selv velge hvilket lånetilbud  som passer best for deg. Du vil på denne måten raskt kunne akseptere de beste lånebetingelsene ved signering av en lånekontrakt.

Søk uforpliktende på nett

Hos Centum søker du raskt på nett uten at du behøver å søke hos flere lånetilbydere samtidig. Du må være fylt 18 år før du kan søke om et usikret lån. Du bør også tilfredsstille betingelsene om å ikke inneha noen aktive inkassosaker. Det vil derfor bli foretatt en kredittsjekk på deg for å sjekke om du er kredittverdig eller ikke.

I søknaden som du finner på nettsiden til Centumfinans søker du enkelt om et usikret lån ved å fylle inn den personlige informasjonen som kreves. Du vil måtte oppgi både inntekt og registrerte lån som du allerede har i dag. Du bør også oppgi om du eventuelt ønsker å refinansiere kredittkort eller andre smålån som du allerede betaler ned på.

Lavere månedlige utgifter

Hos Centumfinans kan du søke om både refinansiering, kredittkort, forbrukslån og billån. Ved å låne uten sikkerhet behøver du ikke å stille sikkerhet i boligen din. Du kan låne det beløpet som du trenger til oppussing eller feriereisen. Ved å benytte deg av lånekalkulatoren på nettsiden vil du raskt kunne beregne hvilket beløp som passer for din økonomiske situasjon.

Lånekalkulatoren vil kalkulere hvor stort beløp du kan låne ut fra hvor mye du kan betale i måneden. Hos noen av lånetilbyderne kan du også kalkulere en avdragsfri måned inn i det personlige budsjettet ditt. Centumfinans tilbyr en sammenligning av strømpriser for at du skal finne frem til en bedre og rimeligere strømleverandør.

Velg et lånebeløp som passer

For å søke på nettsiden til Centumfinans må du være registrert med en årlig inntekt på over 120 000 kroner. Hvor stort lånebeløp du kan få innvilget bestemmes ut fra din personlige økonomiske situasjon. Du kan i utgangspunktet søke om et lånebeløp fra 5 000 og opp til 500 000 kroner.

Du beregner effektivt dine månedlige kostnader ved å ta utgangspunkt i både lånebeløp, ønsket nedbetalingstid og størrelsen på avdragene. I tillegg bør du ta hensyn til både nominell og effektiv rentesats. Ved å sammenligne de ulike tilbyderne med hverandre vil du oppnå en oversikt over hvilke lån som er tilgjengelig for deg.

Still spørsmål til kundeservice

På nettsiden til Centrumfinans finner du enkelt frem til en chat  som kan benyttes dersom du har spørsmål i forbindelse med lånesøknaden. Du kan også kontakte kundeservice i alle ukedager om du ønsker å snakke med Centrumfinans om aktuelle lånebetingelser og strømavtaler. Centrumfinans tilfredsstiller dine krav og forventninger.