Låninformation

For å få et lånetilbud av Bank Norwegian må du blant annet:

 1. Kunne dokumentere fast inntekt
 2. Ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
 3. Ha fylt 20 år
Min. alder: 20 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: 0 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr: 30 kr
Kredittsjekk: Ja
Banker: 1

Fordeler med Bank Norwegian

  • Refinansiering inntil 800 000 kroner
  • Opptil 20 års nedbetalingstid
  • Ingen etableringsgebyr
  • Grønt billån med lav effektiv rente
  • Innfri lånet før tiden – uten ekstra kostnad
  • Enkel og sikker signering med BankID
  • Lån til det du ønsker

Ulemper med Bank Norwegian

  • Ingen nevneverdige ulemper

Viktig informasjon når du vurderer et forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, og du trenger ikke å ha bolig eller annen garanti. Det er din fordel som kunde, og det er derfor forbrukslån ofte har noe høyere rente enn for eksempel boliglån, hvor man stiller boligen som garanti. Du bør ikke ta opp forbrukslån hvis du allerede har mye gjeld og trang økonomi. Hvis du derimot har stabil inntekt og normal gjeld er forbrukslån kjekt for å håndtere større utgifter som kommer samtidig og til å refinansiere andre smålån, da renten ofte er lavere enn ved bruk av kredittkort.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Direkte utbetaling

Hva du får som kunde hos Bank Norwegian

Bank Norwegian spør ikke hvorfor du søker lån, og det er lett å søke via nettsiden. Trenger du ekstra penger i noen få dager eller uker kan det lønne seg å bruke et kredittkort som er rentefritt i korte perioder. Hvis du har trang økonomi eller høy gjeld anbefaler vi ikke å ta forbrukslån, hør heller med venner og familie om du kan få råd og hjelp.

 • Du kan låne ut i fra din låneevne
 • Du kan søke om en nedbetalingstid på opptil 15 år
 • Husk at du må ha registrert lignet inntekt i Norge for å få lån

Grønt billån med lav rente

En av de største fordelene med Bank Norwegian er at de tilbyr er grønt billån opptil 350 000 kroner med lave rente i forhold til mange andre banker. Er du ute etter ny elbil og trenger penger, kan du få opptil 10 års nedbetalingstid med en gunstig rente.

Fordelen med billån uten pant er at dette kan være en stor fordel når du leter etter forsikringer til bilen. Ønsker du å droppe kasko på bilen kan du fint gjøre dette når du ikke har pant i bilen. Det er også et lavere etableringsgebyr på 990,- mens vanlige billån må tinglyses og koster som regel 1990,-.

Lavrente
Layer_7.png

Velg forbrukslån fra Bank Norwegian

Du kan ta opp et nytt lån eller refinansiere med gunstig rente hos Bank Norwegian. Et forbrukslån kan passe både deg som skal handle flybilletter og hotell for hele familien før sommerferien, som til deg som trenger lån til større utgifter som ny båt eller bil.

Norwegian tilbyr også betalingsforsikring for forbrukslån som dekker dine månedlige renter og avdrag på lånet ditt hos Bank Norwegian dersom du skulle bli sykemeldt eller arbeidsledig, bli innlagt på sykehus eller falle fra. Ta en kikk på nettsiden for å lese mer om vilkårene for betalingsforsikring.

Enkelt å følge med på økonomien

Når du tar opp forbrukslån oppretter vi en brukskonto og tilhørende nettbank for deg helt gratis, slik at det er enkelt for deg å følge med på økonomien. Norwegian har en praktisk nettbank som er brukervennlig og lett å få oversikt i. De aller fleste benytter seg i dag av nettbank og elektroniske løsninger, og for håndtering av fakturaer, kontroll med renter og saldo er det praktisk å kunne klikke seg inn i banken sin for å få full oversikt på få minutter.

Bank Norwegians elektroniske bankrådgiver

Hvis du vil vite mer om hvor mye du kan låne og hva det vil koste, kan du bruke Bank Norwegians elektroniske bankrådgiver. Gå inn på Banknorwegian.no og søk etter lånekalkulator. Her kan du velge det beløpet som du ser for deg, nedbetalingstid og enkelt kunne se hvor mye det vil koste deg i måneden inkludert renter og avdrag. Du kan deretter starte søkeprosessen direkte fra lånekalkulatoren, og du får mulighet til å justere lånebeløp og nedbetalingstid underveis.

Lånekalkulatoren viser oversiktlig hvordan du kan justere ned de faste avdragene dersom du ikke ønsker å ha for høye månedlige utgifter, det kan du gjøre ved å forlenge nedbetalingstiden. Hvis du derimot vet at du har mulighet til å betale ned raskt, kan du velge en kortere nedbetalingstid. Husk at hvis du bare trenger ekstra kontanter for noen uker kan det være bedre å velge kredittkort. Bruk kalkulatoren for å se hva som er best for deg. Du vil få mer informasjon om lånetype og betingelser når du starter søkeprosessen.

 

Hvilket lån skal jeg velge?

Når du vurderer ulike forbrukslån er det flere ting å tenke på. Noe av det første er gjerne vilkårene for å få lån og behandlingstiden. Mens Bank Norwegian gir rask tilbakemelding på lånesøknaden på nett er det mange andre banker som har lengre behandlingstid.

Med Bank Norwegian forbrukslån får du enkel oversikt over økonomien og utestående lån i nettbanken, og du vil aldri bli overrasket over fakturaer som kommer plutselig eller ha problemer med å ha oversikt over hvor mye lån du har utestående.

Sammenlignet med mange av sparebankene i Norge tilbyr Bank Norwegian lavere rente, som kommer deg som kunde til gode over tid.

Velkommen som kunde

Forbrukslån egner seg godt for deg som har fast inntekt og som ønsker større fleksibilitet i økonomien for engangsutgifter som ferie, oppussing eller ny båt. Forbrukslån er derimot ikke en god løsning dersom du allerede har mye gjeld eller ingen fast inntekt. Snakk i så fall heller med en økonomisk rådgiver.

Kort oppsummert

Renten blir fastsatt individuelt basert på din lånesøknad. På nettsiden deres finner du et søknadsskjema som du fyller ut og sender inn elektronisk. Er du ute etter et båtlån, refinansiering eller et oppussingslån, så er dette også noe som Bank Norwegian kan tilby deg.

 

Hvordan søke om forbrukslån?

  1. I trinn én fyller du inn ønsket lånebeløp og personlige opplysninger som navn og e-postadresse.
  2. I trinn to ber de deg om litt informasjon som har betydning for økonomien din – som årsinntekt og boligsituasjon.
  3. I trinn tre oppgir du hvor mye du har i samlet gjeld fra før av.
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Vanlige spørsmål om Bank Norwegian

Hvem kan søke lån hos Bank Norwegian?
Hvor mye kan jeg låne?
Hvordan søker jeg om et lån fra Bank Norwegian?
Kan jeg få lån på dagen?
Hvor mye koster et lån hos Bank Norwegian?