Låninformation

Min. alder: 18 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr:
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Ja
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker: 18

Fordeler med å søke om usikret lån hos Unofinans

  • 21 banker
  • Velg lån selv
  • Gratis og uforpliktende
  • Refinansiering
  • Hjelp med betalingsanmerkninger

Ulemper

  • Har ikke billån
  • Få banker i forhold til andre lånetilbydere

Uno Finans gjør det enklere å søke om lån

Med et brukervennlig og enkelt oppsett på nettsidene, skjønner de fleste gangen i hvordan de skal søke lån gjennom Uno. I tillegg hjelper e deg gjennom prosessen, og du får tilbudene samlet på et oversiktlig portal hvor du kan sammenligne lånene.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Direkte utbetaling

Lån penger uten sikkerhet

Det anbefales at du benytter deg av lånekalkulatoren på nettsiden til Uno Finans før du bestemmer deg for størrelsen på lånet. Du beregner enkelt og effekt hvor stort lånebeløp du kan søke om ved å se på størrelsen på avdragene.

Dersom du velger å refinansiere kan du få innvilget en nedbetalingstid på hele 15 år. Ved å refinansiere vil du innfri dine gamle lån for slik å måtte forholde deg til kun et månedlige avdrag. Dette avdraget kan bli lavere enn det du totalt hadde i avdrag tidligere. Du vil på sikt derfor komme bedre ut av en refinansiering hos Uno Finans.

Lavrente
Layer_7.png

Sammenlign lånetilbud fra flere banker

Med Uno finans slipper du å få tilsendt lånetilbudene i postkassa. Her får du alt samlet på nett, og du kan enkelt velge det tilbudet som passer best for deg. Ved å fylle ut en uforpliktende lånesøknad på nettsiden vil Uno Finans raskt videreformidle lånetilbud fra de bankene og lånetilbyderne, som er interessert i å tilby deg et lån. Du kan deretter glede deg over å kunne velge det lånet med de beste lånebetingelsene. Her er det viktig å se på både nominell og effektiv rente.

I tillegg bør du vurdere lånetilbudet ut fra hvor lang nedbetalingstid du får tilbud om. Det er selvsagt også vesentlig å vurdere avdragenes størrelse. Lave månedlige avdrag vil tilsi at du kan få det bedre økonomisk. Dine månedlige utgifter kan bli lavere for deg som er på jakt etter en bedre økonomisk oversikt.

 

Å bruke Uno Finans er helt uforpliktende

Etter at du har mottatt aktuelle lånetilbud vil du kunne velge det tilbudet som passer deg best. Du trenger heller ikke å velge å benytte deg av tilbudene som du mottar. Lånesøknaden er uforpliktende for at du skal stille friere i jakten på en bedre økonomisk livssituasjon. Det lønner seg å vurdere lånetilbudene nøye.

Ettersom lånesøknaden sendes til flere lånetilbydere samtidig kan du oppleve å få lavere rente enn om du søker direkte til banken. Dette da de ulike bankene konkurrerer om å tilby deg de beste lånebetingelsene. I tillegg til å betale månedlige avdrag kan du betale inn større beløp når du selv ønsker. Du kan innfri hele beløpet når det passer.

Benytt deg av en avdragsfri måned

Når du har akseptert et lånetilbud vil du få tilsendt en nedbetalingsplan som viser hvor lang tid du skal bruke på nedbetalingen. Dersom du ser på detaljene i nedbetalingsplanen vil du raskt få en oversikt over hvor mye du betaler i avdrag og i renter hver måned. Det lønner seg alltid å betale ned lånet ditt rasket mulig.

Som regel har smålån, kredittkort og forbrukslån en høyere rente enn et boliglån. I tillegg vil et boliglån operere med en lengre nedbetalingsperiode som gjør at avdragene kan holdes nede over tid. Noen banker eller lånetilbydere tilbyr en avdragsfri måned om du har behov for dette. Dette er en tjeneste som kan spille en viktig rolle for økonomien din.

Velg riktig lånetilbud gjennom Uno Finans

Det er viktig at du er sikker på hvilke lånebetingelser du er på jakt etter. Du bør velge det lånet som tilbyr deg den beste renten og det laveste månedlige avdrag som du kan leve med over tid. Det er derfor viktig at du ser over din økonomiske situasjon før du søker om et uforpliktende lånetilbud.

Det kan derfor lønne seg å kontakte en økonomisk rådgiver som kan se på økonomien din før du takker ja til et smålån eller refinansiering. Ved å refinansiere noen av dine smålån vil du raskt få en bedre kontroll over regningene dine.

 

Slik søker du om lån gjennom Uno Finans

  1. Klikk på «Søk nå» knappen nedenfor for å gå direkte til lånekalkulatoren
  2. Velg ønsket beløp og antall år du vil bruke på å nedbetale lånet
  3. Klikk på «Gå videre» for å sende inn en uforpliktende søknad

   

SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stile spørsmål om Uno Finans?

Kan jeg refinansiere mine lån gjennom Uno Finans?
Hvor gammel må jeg være for å søke om forbrukslån gjennom Uno Finans?
Kan jeg refinansiere lån med betalingsanmerkninger?
Kan jeg få lån på dagen gjennom Uno Finans?
Koster det noe å bruke Uno Finans?