Låninformation

Samarbeider med 15 private långivere i Norge

Långivere.no samarbeider med disse bankene:

Min. alder: 18 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: Opp til 950 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Ja
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker:

Fordeler

  • Kostnadsfri tjeneste
  • Uforpliktende søknad
  • Samarbeider med 15 banker
  • Lån inntil 600.000 kr
  • Tilbyr refinansiering
  • Enkel søknadsprosess

Ulemper

  • Har ikke live chat
  • Burde hat eget søknadsskjema for lån med sikkerhet
  • Få samarbeidspartnere sammenlignet med andre låneagenter

Dette må du vite om Långivere.no

Zemsum AS som driver nettsiden er ikke en bank, men kun en låneformidler til forskjellige banker i Norge. Det er ikke sikkert at du får tilbud fra alle bankene, men de kan bistå deg i søknadsprosessen for få flere tilslag på søknaden.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

 • Direkte utbetaling

Lån både med og uten sikkerhet

Enten du ønsker å ta opp et nytt forbrukslån, eller ønsker å refinansiere flere lån, kan Långivere.no hjelpe deg med å få lånetilbudet du ønsker deg. For dem som har betalingsanmerkninger, kan du også søke om å refinansiere ubetalt gjeld dersom du har sikkerhet i bolig. På forbrukslån kan du låne inntil 600.000 kroner med en nedbetalingstid på 5 år. Ønsker du å refinansiere gjeld du har i dag, kan du få inntil 15 års nedbetaling.

Refinansiering betyr at du samler alle dine små lån som kredittkort eller forbrukslån ti, ett samlet lån. På denne måten for du en mer oversiktlig økonomi med kun 1 regning å forholde deg til, og som regel får du lavere rente å betale per måned.

Lavrente
Layer_7.png

Hva er kriteriene for å søke om lån på Långivere.no?

 • På forbrukslån må du være minst 18 år for å søke
 • Du må være norsk statsborger og ha norsk personnummer
 • Du kan ikke låne mer enn 5 ganger inntekten din
 • Inkassosaker og betalingsanmerkninger må være oppgjort før du søker om forbrukslån

På refinansiering med sikkerhet i bolig er kriteriene litt annerledes. Du kan ikke ha mer lån enn 60 % av boligens verdi for å refinansiere, som er et vanlig kriteria i alle banker.

Hvorfor er Långivere.no gratis å bruke?

Når du søker om lån på denne nettsiden så vil bankene de samarbeider med få potensielle kunder inn døren. Derfor er slike tjenester veldig enkle å benytte seg av for å få tak i nye kunder. Istedenfor å betale dyre dommer for TV-reklamer, kan de heller gi en provisjon til Långivere.no for å gjøre jobben for dem. Derfor koster det ingenting for deg å bruke tjenesten.

Er det trygt å bruke tjenesten?

Når du søker gjennom Långivere.no så vil søknaden din behandles konfidensielt. Alle personlige opplysninger på kredittsjekker og andre sensitive data blir ikke sendt direkte til kundebehandlere. Istedenfor får du automatisk svar når du signerer med BankID. Med sikker logg inn med elektronisk ID er det heller ikke mulig for fremmede å bruke dine personlige data for å søke om lån i ditt navn.

Hva sier kundene om Långivere.no?

For å finne kundeanmeldelser på denne nettsiden må du søke på firmanavnet, som er Zensum AS. På Trustpilot finner vi 2626 kunder som har gitt en anmeldelse, og 90 % av disse har gitt 5 stjerner. Dette viser at de fleste er veldig godt fornøyd med tjenestene til Zensum AS.

Hva synes vi om Långivere?

Långivere.no forenkler prosessen og hodebryet med å søke om lån. Det er enkelt å søke, og du kan i fred og ro sammenligne tilbudene som kommer inn – uten at bankene ringer deg opp. Den viktigste fordelen er at bankene konkurrerer om deg når du bruker slike tjenester, istedenfor å søke manuelt, en etter en. Derimot er det flere låneagenter som tilbyr et større utvalg av banker som de samarbeider med. Långivere har kun 15 bank, mens for eksempel Axo Finans har 24 forskjellige banker de sender søknaden til.

 

Hvordan søke om forbrukslån på Långivere.no?

  1. Trinn: Velg ønsker lånebeløp og antall år du trenger for å nedbetale lånet
  2. Trinn: Velg om du skal refinansiere eksisterende lån eller opprette en ny låneavtale
  3. Trinn: Fyll ut personlige opplysninger deg selv og inntekt, ansettelsesforhold og fødselsnummer og send inn søknaden.
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Långivere.no

Koster det noe å bruke Långivere.no?
Hvor raskt kan jeg få lån?
Kan jeg få hjelp med lånesøknaden?
Er det noen fordeler med å bruke Långivere.no?
Hvor gammel må jeg være for å søke om forbrukslån?