Låninformation

Sambla har sine røtter i Sverige og har holdt på siden 2014 med å hjelpe både svensker og nordmenn til en bedre økonomisk hverdag. En av de største utfordringen for mange er at det tar lang tid å skrive søknader til mange forskjellige banker for å få et bedre lån. Derfor er det mye enklere å benytte seg av tjenester som Sambla for å få tilbud fra flere forskjellige banker samtidig. Total samarbeider de med 24 banker, 20 på forbrukslån og 4 på refinansiering med sikkerhet.

Min. alder: 23 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr:
Fast inntekt kreves:
Betalingsanmerkninger:
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker: 20

Fordeler med Sambla

  • Søk forbrukslån til 20 banker
  • Søk refinansiering med sikkerhet til 4 banker
  • God kundeservice
  • Enkel søknadsprosess på nett
  • Signering med Bank ID
  • Lav effektiv rente

Ulemper

  • Ingen nevneverdige ulemper

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

 • Direkte utbetaling

Lån til det du vil

Sambla tilbyr en rekke forskjellige tjenester innenfor lån:

 • Forbrukslån
 • Refinansiering
 • Refinansiering med sikkerhet
 • Billån

I søknadsskjemaet kan du velge hvilken type lån du er interessert i, og deretter følger du en enkel prosess på nett for å få tilbud fra bankene.

Lavrente
Layer_7.png

Refinansiering med betalingsanmerkninger

Har du havnet i økonomisk uføre og trenger hjelp til refinansiering? Sambla samarbeider med flere banker som kan gi inntil 10 millioner kroner i refinansiering selv om du har betalingsanmerkninger. Forutsetningen er at du kan ta sikkerhet i boligen din og ikke hat 85 % maks belåningsgrad på eiendomsverdien. For personer som har kommer på økonomisk avveie er dette gode nyheter. Det er svært vanskelig å få refinansiert lån fra banker i Norge dersom du allerede har betalingsanmerkninger – heldigvis finnes det finansielle institusjoner som hjelper i unntakstilfeller.

Når du sender søknaden din går denne til Svea, Aprila, Bluestep og Nystartslånet. Søknaden behandles individuelt og bankene vil komme med et konkret tilbud til deg i løpet av 24 timer.

 

 

Sambla billån med bedre betingelser

Det er nok ikke bare renter og gebyrer du må tenker over når du skal kjøpe ny bil – alt koster. fra forsikringer, drivstoff eller ladesystemer, årsavgift og mye mer. Men det er en ting Smarta kan hjelpe deg med, og det er at du får tilbud i fra flere banker samtidig på billån. Fordelen med å søke billån gjennom Sambla er at du:

 1. Ett enkelt søknadsskjema 20 banker
 2. Lån opptil 100 % av kjøpesummen
 3. Rentetilbud fra flere banker

I tillegg er det ikke alle banker som krever at du er nødt til å ha kaskoforsikring på bilen, noe som kan være veldig kostbart om du ønsker å kjøpe en eldre bruktbil.

Bedre rente og betingelser på dine lån

Siden 2014 har Sambla hjulpet over 390 000 kunder til å få bedre avtaler på sine lån. På nettsidene kan du se ekte eksempler på personer som har brukt plattformen, og hvor mye de faktisk kan spare på å sammenligne lån, fremfor å søke fra ban til bank. Med en samlet søknad lar du bankene konkurrere om deg, istedenfor å søke manuelt til hver enkelt. Disse bankene samarbeider med Sambla:

Nordea Direct, Bank Norwegian, AvidaCollector, Eeasy Bank, Express Bank, Ferratum, Ikano Bank, InstaBank, Morrow, MyBank, NordaxOption Bank, re:member, Resurs, TFBank, Thorn, yA Lånet, Lea Bank og Thorn.

 

 

Slik søker du lån gjennom Sambla

  1. Klikk på «søk nå» knappen nedenfor for å gå til Sambla sine nettsider
  2. Deretter velger du «Ulike lånetyper» i menyen
  3. Deretter skriver du inn beløpet du ønsker å låne og antall år ved å bruke + og – tastene i lånekalkulatoren
  4. Når du har funnet hvor mye du vil låne og ønsket nedbetalingstid, klikke du på «Start søknaden helt kostnadsfritt»

   

SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Sambla

Hva slags typer lån tilbyr Sambla?
Er det dyrere å søke om lån gjennom Sambla?
Er Sambla en egen bank?
Hvorfor er Sambla gratis å bruke?
Er de veldig pågående og masete?