Låninformation

Gjennom Zmarta får både privatpersoner og bedrifter muligheten til å låne penger til det de ønsker seg mest. Du kan søke om billån, forbrukslån, refinansiering og bedriftslån. I tillegg har Zmarta også tilbud fra strømleverandører, slik at du kan spare gode penger i året på å bytte selskap med Zmarta. Her skal vi se nærmere på tjenestene de tilbyr, og alle fordelene med å bruke denne fantastiske norske låneportalen.

Min. alder: 18 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: Opp til 950 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr: 45 kr
Kredittsjekk: Ja
Banker: 18

Fordeler med å søke om usikret lån hos Zmarta

  • Fyll ut en lånesøknad på nett
  • Søknad sendes totalt 15 banker
  • Få svar per SMS og e-post

Ulemper

  • Ingen nevneverdige ulemper

Egenskaper

 • Bank ID

Sammenlign forbrukslån fra 15 forskjellige banker

Med Zmarta kan du enkelt søke om forbrukslån til flere banker da de samarbeider med noen av de største navnene i bransjen. Fordelen med å bruke denne plattformen er at du får en oversiktlig plattform å sammenligne dine tilbud fra Easy Bank, Lea Bank, Avida Finance, Resurs, Northmill, Thorn, AS Financinering, Facit bank og TFbank for å nevne noen. Deretter kan du velge låneavtaen som passer best for deg og signerer enkelt med BankID. Du har ingen kjøpsforpliktelse etter at du mottar tilbud, og det er helt gratis å benytte seg av tjenesten.

Søk om billån til laveste rente

Med store samarbeidspartnere som Santander, Nordea og 15 andre banker, kan du få mange tilbud på billån fra ulike banker. Fordelen er at du slipper å søke til hver enkelt bank manuelt, noe som ville tatt flrer timer. her får du en enkelt søknad som går til alle banker i systemet, og dermed kan du velge og vrake i tilbud. Du kan låne 100% av kjøpesummen, og du kan velge å nedbetale lånet slik du selv ønsker innen 20 år. Men klart, de fleste vil nok velge en kortere nedbetalingstid enn dette.

Lavrente
Layer_7.png

Bedriftslån til for å sikre vekst

I dag finnes det få muligheter for bedrifter å låne penger i Norge uten at du har hatt en lang fartstid og rikelig med kapital. Gjennom Zmarta kna små bedrifter som har planer om ekspansjon få låne opptil 3 millioner kroner for å sikre virksomheten sin. Dette er svært gode nyheter for småbedrifter som sårt trenger kapital til innkjøp for å vokse. Dette er et kortsiktiglig lån som skal tilbakebetales innen 12 måneder. Så har du en plan om hvordan du skal øke omsetningen kan dette være et svært spennende tilbud å benytte seg av!

 

Sammenlign strømpriser og bytt strømselskap

Dersom du er på jakt etter gunstige priser på strøm kan det svare seg å sammenligne strømavtaler hos Zmarta. Du sammenligner enkelt strømpriser hos de beste strømleverandørene som er tilgjengelig i det norske markedet. Her kan du velge mellom strømleverandører som eksempelvis Fjordkraft, Eidsiva og Hafslund.

Du sammenligner raskt tilgjengelige strømpriser ved å skrive inn postnummeret ditt i sammenligningstabellen på nettsiden. Du finner også enkelt frem til tips om hvordan du kan oppnå lavere strømutgifter på sikt. Dersom du nøye tilpasser strømforbruket ditt vil du effektivt kunne spare årlige strømutgifter.

Bytt strømleverandør og få lavere strømutgifter

Det er mange av oss som gjerne ikke tenker på hvilke strømutgifter vi har hver måned. Det kan derfor lønne seg å sjekke din nåværende strømregning opp mot strømprisene som de mange andre strømleverandørene opererer med. Hos Zmarta bytter du enkelt strømleverandør og kan spare opp mot 2500 kroner årlig.

 

Slik søker du lån gjennom Zmarta

  Når du skal søke om usikret lån hos Zmarta fyller du kun ut en søknad. Deretter vil søknaden din bli videresendt til rundt 15 solide banker. Når søknaden din er behandlet vil du motta dine lånetilbud per SMS og e-post. Her har du en utmerket mulighet til å låne penger til oppussing, reise, bryllup og bil.

  1. Klikk på søk nå knappen nedenfor for å gå til Zmarta sine nettsider
  2. Velg mellom forbrukslån, billån eller bedriftslån
  3. Fyll ut lånekalkulatoren og deretter signer med BankID for å motta tilbud

  Selv om du har signert med BankID betyr ikke dette at du er forpliktet til å skrive under på et av tilbudene. Dette er rett og slett for at Zmarta kan ta en kredittsjekk av deg for å finne ut om du kan faktisk få innvilget lånet du søker om.

SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Zmarta

Kan jeg refinansiere lån gjennom Zmarta?
Er Zmarta til å stole på?
Kan jeg få bedriftslån gjennom Zmarta?
Hvor mye kan jeg spare med å refinansiere lån gjennom Zmarta?
Kan jeg kontakte Zmarta for å få hjelp til å søke?