Låninformation

Siden 1985 har Motty formidlet lån og har samarbeid med 20 forskjellige banker i Norge for å sikre det det beste tilbudet. Du kan søke enkelt på nettsidene hos Motty og få hjelp og bistand gjennom hele søknadsprosessen. Det er kostnadsfritt og uforpliktende å bruke Motty som din lånepartner. Du betaler ingenting om du ikke er fornøyd med tilbudene du får. vi skal se nærmere på alle tjenester som Motty tilbyr, og hvilke tjenester du kan benytte deg av.

Min. alder: 23 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: 900 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker: 20

Fordeler

  • Refinansiering med eller uten sikkerhet
  • Forbrukslån med lav effektiv rente
  • Formidlet lån siden 1985
  • Samarbeider med 20 banker
  • Personlig oppfølgning

Ulemper

  • Ingen nevneverdige ulemper

Få hjelp og rådgivning om lån fra Motty

Motty leverer brukervennlige nettsider hvor det er enkelt å få svar på typiske spørsmål rundt forbrukslån. Du kan kontakte dem alle hverdager for å få hjelp og bistand etter at du har sendt inn lånesøknaden på nett, og de tar seg ikke betalt for dette!

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

Søk om forbrukslån med Motty

Motty gjør det enkelt for deg å kalkulere hvor mye du må betale for et forbrukslån per måned med sin forbrukslån kalkulator. Her kan du velge beløpet du vil låne, og antall år du ønsker for nedbetaling. Etter dette får du opp en ca. pris per måned ut i fra den gjennomsnittlige effektive renten fra bankene de samarbeider med. Men det endelige tilbudet kan både gi bedre eller høyere rente. Derfor er det lurt å ta kontakt med Motty om du synes rentetilbudene er for høye- Da kan de kanskje komme med gode tips for å få ned renten på tilbudene dine.

Lavrente
Layer_7.png

Refinansier betalingsanmerkninger

Har du flere betalingsanmerkninger som hoper seg opp? Det finnes hjelp for personer som deg! En av de gratis metodene du kan benytte deg av er Motty. Du kan sende inn en søknad for å få refinansiert dine betalingsanmerkninger på boligen, og deretter slipper du problemer med å kjøpe de tjenestene du trenger i hverdagen. Så lenge du har god låneevne og har inntekter å vise til, kan det være store muligheter for at Motty kan hjelpe deg dersom huset ikke er fullt belånt.

Du kan også refinansiere uten sikkerhet om du ikke har betalingsanmerkninger. Dette vil si at Motty slår sammen alle dine kredittkort og smålån og gir deg et tilbud om et samlet lån med lavere rente. På denne måten an du bli raskere gjeldfri og bruke mindre penger på renter og gebyrer.

Alle tjenester som Motty tilbyr

En finanspartner for en bedre økonomi

Gjennom mange enste fire tiår har Motty høstet et godt rykte i markedet i Norge, og har hjulpet mange til en bedre økonomisk hverdag. Det beste av alt er at det er en gratis tjeneste som alle kan benytte seg av. De har dyktige rådgivere som hjelpe kundene ut i fra sine behov. Motty har fått en god kundescore på 4,5 på Trustpilot, noe som gjør dem til et av de mest populære selskapene innenfor refinansiering i Norge.

 

Slik søker du om lån fra Motty

  • Klikk på «Søk nå» nedenfor for å komme til Mottys søknadsskjema
  • Beregne hvor mye lån du trenger og antall år du ønsker for nedbetaling
  • Send inn en uforpliktende søknad ved å klikke på «Start Søknaden»
  • Deretter tar et minutter å fylle ut dine detaljer og begynne å motta tilbud
SØK NÅ  
Annonse