Låninformation

THORN er et kjent selskap som har eksistert siden 1970-tallet, og var allerede et etablert selskap innenfor kjøpsfinansiering allerede på 80-tallet i Norge. Men i de siste årene har de gått mer over på forbrukslån – lån til det du vil. Men fortsatt kan de også tilbyr finansiering av hvitevarer, TV, PC og mye annet spennen på delbetaling hver måned. Vi skal se nærmere på alle tjenestene som THORN tilbyr i Norge her:

Min. alder: 25 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr:
Fast inntekt kreves: Nei
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker:

Fordeler med lån gjennom THORN

  • Låneforsikring
  • Refinansiering
  • Privatlån
  • Kjøpsfinansiering av populær elektronikk

Ulemper

  • Høyt rentenivå på kjøpsfinansiering

Refinansiering

Har du mange smålån og kreditter å rydde opp i? THORN kan hjelpe deg med å få oversikten over økonomien din igjen ved å slå sammen alle dine lån i ett, og gir deg en lavere rente totalt per måned. Du kan låne fra THORN for å refinansiere dyr gjeld.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

 • Direkte utbetaling

Et fleksibelt lån med Privatlån Pluss

Lån penger ti hva du vil, enten du vil pusse opp boligen eller ta drømmeturen du alltid har tenkt på. THORN setter ikke begrensinger på hva du skal låne penger til, og krever heller ikke sikkerhet for pengene de låner ut. De krever derimot at du er over 21 år og har en fast inntekt å vise til, og jo bedre inntekt og bedre rentebetingelser får du.

THORN låner ikke ut veldig store beløp, men Privalån Pluss passer for dem som ønsker å låne penger til små prosjekter, større innkjøp av hvitevarer eller andre ting som kan være en stor kostnad å dekke med en gang. I tillegg er lånet veldig fleksibelt, slik at du bestemmer selv hvor mye du vil betale per måned så lenge du dekker minimumsbeløpet.

Lavrente
Layer_7.png

Velg Trygglån om du ønsker mer sikkerhet

Det kan høres flott ut å få penger på bok med en gang og ha muligheten til å nedbetale dine innkjøp over flere måneder. Men hvis noe skulle skje med deg? Kanskje du mister jobben eller er ikke i stand til å jobbe, og da kan selv et lite lån tynge på økonomien. Derfor har THORN opprettet Trygglån, noe som betyr at du får en ekstra forsikring med på låneavtalen.

Skulle det være gyldige årsaker til at du ikke er i stand til å betale lånet, så vil THORN dekke det utestående beløpet i opptil 12 måneder. Kostnaden på forsikringen blir innbakt i lånebeløpet du ønsker i den effektive renten, slik at du kan enkelt se den totale månedlige kostnaden på lånet og forsikringen.

 

Velg ProduktFinans for gode tilbud og lang nedbetalingstid

Skal du flytte for deg selv men mangler alt av hvitevarer, TV og andre husholdningsapparater du trenger? Gjennom THORN kan d få gunstig finansiering på over 57 måneder på det du trenger av

Her finner du kun kvalitetsmerker som du egentlig har lyst til å kjøpe. Så istedenfor å handle inn billige varemerker som du ikke kjenner til, hvorfor ikke delbetale varer som du vet vil vare i mange år fremover!

Men… et lite tips. Rentene på delbetaling kan være ganske høye. Derfor kan du like gjerne se på hvilke produkter du vil kjøpe, velge et Trygglån istedenfor å betal varene til fullpris – da sparer du veldig mye penger over tid.

 

Slik låner du penger fra THORN

  Vår anbefaling hos THORN er at du velger Trygglån om du ikke har behov for refinansiering av andre lån i tillegg. Da kan du følge denne prosedyren.

  1. Klikk på «Søk nå» knappen nedenfor for å gå til THORN sine nettsider
  2. Velg enten «trygglån», privatlån pluss, eller refinansiering øverst på nettsiden
  3. Fyll ut lånebeløpet du ønsker i lånekalkulatoren og trykk på «Søk nå»
  4. Fyll ut lånesøknaden med navn, personnummer, telefon og e-post
  5. Hak av for at du aksepterer THORN sine vilkår på lånet
  6. Klikk «Søk nå»

  Deretter vil det bli tatt en kredittvurdering av deg, og etterpå vil THORN kontakte deg om hvor mye penger du kan låne fra dem.

SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om THORN

Koster det mye å låne penger fra THORN?
Hva dekker forsikringen på Trygglån?
Hvordan fungerer ProduktFinans?
Må jeg stille sikkerhet for lån gjennom THORN?
Er THORN er trygt selskap å benytte seg av?