Låninformation

Okida er spesialist på boliglån og lån med sikkerhet i bolig. De har egne rådgivere som kan hjelpe deg i mange forskjellige situasjoner. Har du opparbeidet deg gjeld du ikke får til å betale, men eier bolig? Da kan det være en fordel å få samlet all gjeld i ett og samme lån. Vi skal se nærmere på alle lånetilbud som Okida tilbyr.

Min. alder: 24 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr:
Fast inntekt kreves: Nei
Betalingsanmerkninger: Ja
Månedsgebyr: 0 kr
Kredittsjekk: Ja
Banker: 10

Fordeler

  • Refinansiering med sikkerhet i bolig
  • Fjerner betalingsanmerkninger
  • Få tilbud fra opptil 10 banker

Ulemper

  • Har ikke forbrukslån

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

Refinansiering med betalingsanmerkninger med lav rente

Når du har fått betalingsanmerkninger kan disse være vanskelige å bli kvitt dersom du søker gjennom tradisjonelle banker. gjennom Okida derimot får du muligheten til å fjerne dine betalingsanmerkninger og endelig få betalt dine kreditorer. Dette innebærer at bankene tar pant i boligen din og gjør et opplån slik at du får dekket gjelden din. Da får du alt samlet med boliglånet, og du kan endelig handle fritt igjen uten problemer. Du kan låne opptil 20 millioner kroner med en lav effektiv rente over 30 år  – Men avtalene blir bestandig gjort individuelt ut  i fra lånebehov.

 

Lavrente
Layer_7.png

Flytt boliglånet og få et bedre tilbud

Ønsker du å få ett nytt tilbud på boliglånet ditt? Etter noen år kan det være lurt å sjekke markedet om det finnes bedre tilbud. For eksempel om du har fått høyere inntekt siden du fikk lånet, eller at boligverdien har steget. Har du blitt oppringt av banken din i det siste for å ta en gjennomgang på ditt eksisterende boliglån for å spare penger? Nei, vi trodde ikke det… Skal du spare penger på lån så må du gjøre en innsats selv, og Odkida gjør det enkelt for deg å sammenligne tilbud fra flere forskjellige banker. ta en ny verdivurdering om det har gått noen år siden sist – det kan lønne seg før du søker!

Hjelp til å søke om lån for nyetablerende

Er du ny på boliglånsmarkedet så vet du sikkert hvor vanskelig det er for å få innvilget et lån. Med en enkel søknadsprosess og god rådgivning, kan resultatet blir helt annerledes. Søk om nytt boliglån fra Okida, så får du veiledning underveis om du får dårlig respons i fra bankene i første omgang. Det kan ta litt tid, men tjenesten er helt gratis å benytte seg av. Rente nivået i dag ligger på ca. 4,66 % rente, men husk at inntekten din må tåle minst 5 % renteoppgang når du søker. Du kan også søke om avdragsfrihet de første årene slik at du ikke belaster økonomien din for mye i etableringsfasen.

 

Om Okidas prestasjoner og meritter

Okida er et selskap som spesialiserer seg på refinansiering og økonomisk hjelp til mennesker med økonomiske utfordringer i Norge. Selskapet har hjulpet over 2000 nordmenn til å spare over 4 milliarder kroner i året ved å kunne tilby refinansiering med betalingsanmerkninger til privatpersoner.  Totalt er det snakk om over 156 milliarder norske kroner ved å bruke sikkerhet i bolig som en løsning.

De skiller seg ut på markedet i forhold til andre selskaper ved å kombinere unik teknologi med dyktige rådgivere og samarbeidsbanker. Denne effektive modellen gir rask hjelp til de som trenger det mest. Okidas verdier omfatter glede, kvalitet, kompetanse, integritet og profesjonalitet, og disse verdiforståelsene gjenspeiles i deres arbeid for å gi den beste mulige assistansen til kundene.

Vår vurdering av OKIDA

Nettsiden er veldig enkle å forstå. Det er lett å finne frem til hvilke type lån du kan søke om, og søknadsskjemaet er bygget opp for en brukervennlig måte. Dette selskapet bryr seg om hele kundereisen fra A-Å, og vi er stolte samarbeidspartnere med dette selskapet. Det er fantastisk å vite at det finnes slike selskaper som faktisk gir deg en hjelpende hånd om du sliter med økonomien. Sammen med sine 10 samarbeidende banker har de hjulpet tusenvis av nordmenn til å få en bedre økonomisk hverdag!

 

Slik søker du om refinansiering med betalingsanmerkninger hos Okida

  1. Klikk på «søk nå» knappen nedenfor for å gå til Okida sin lånesøknad
  2. Velg beløp og antall år du vil nedbetale i lånekalkulatoren hos Okida
  3. Trykk på den oransje knappen «start søknad»
  4. Fyll ut mobilnummer, e-post og årlig inntekt
  5. Hak av at du aksepterer vilkårene og klikk «send søknad»
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Okida

Kan jeg søke lån uten kredittsjekk hos Okida?
Hvor lang tid tar det før betalingsanmerkninger blir slettet?
Hvem er det Okida samarbeider med?
Må jeg betale for Okida sine tjenester?
Hvor mye sikkerhet må jeg ha i boligen for å kunne refinansiere betalingsanmerkninger?