Låninformation

Arcadia Finans drives av de finske selskapet Draivi Media Oy og ble etablert i Norge i 2015. Siden den gang har de hjulpet 100 000 personer i Norge med å refinansiere gjeld og ta opp nye lån. Hovedårsaken til at de er så populære er at de henter inn tilbud for deg fra over 10 forskjellige lånetilbydere. Deretter konkurrerer de om å få deg som kunde. I tillegg er det helt gratis og uforpliktende å beregne lån på nettsidene til Arcadia Finans og motta tilbud. Du er ikke forpliktet til å ta i mot noen av lånetilbudene du får.

Min. alder: 18 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr:
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker:

Fordeler med lån fra Arcadia Finans

  • Over 10 lånetilbydere å velge mellom
  • Gir personlig veiledning under låneprosessen
  • Norsk topp rangert kundeservice
  • Brukervennlig lånekalkulator
  • Krever lav inntekt på minst 10 000,- per mnd

   

Ulemper

  • Ingen nevneverdige ulemper

En lånetilbyder som samler dem alle

Fordelen med å bruke Arcadia Finans er at de formidler lån fra låneformidlere i Norge som Axo Finans, Zmarta og Sambla. Så hvorfor søke på en a disse sidene når du kan heller få tilbud fra alle banker disse lånetilbyderne samarbeider med?

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

 • Direkte utbetaling

Hvordan Arcadia Finans fungerer – kort forklart

Du vet sikkert at det er en forskjell mellom banker og lånetilbydere. En lånetilbyder videreformidler lånesøknader til bankene, og deretter får du tilbud i fra bankene de samarbeider med. Arcadia Finans har derimot en annen struktur – de er en låneformidler for låneformidlere. Hvordan fungerer det? Vel, de samarbeider med for eksempel Axo Finans som igjen samarbeider med 24 forskjellige banker.

Arcadia samarbeider også med Zmarta og Sambla som har hver 20 forskjellige banker de samarbeider med. Derfor få du alt i en pose og sekk gjennom Arcadia, i og med at du kan få tilbud fra alle banker disse lånetilbyderne samarbeider med! Smart? I hvert fall så vil dette spare deg for veldig mye tid istedenfor å søke på alle disse plattformene enkeltvis.

Lavrente
Layer_7.png

Samle lånene dine enkelt hos Arcadia

Arcadia er en av de beste sidene å bruke dersom du ønsker å refinansiere flere lån. Dette kan for eksempel være kredittkort eller forbrukslån med skyhøye renter. Regn ut hvor mye du skylder og søk om refinansiering til alle de store bankene i Norge. Dermed får du en mye mer oversiktlig økonomi og bedre vilkår for nedbetaling.

Det første du gjør er å bruke Arcadia sin lånekalkulator for å beregne lånet du ønsker. Deretter søker du og mottar tilbud gjennom samme plattform fra mange forskjellige banker. Men er det vanskelig å holde orden på tilbudene? Nei, alle kommer inn på samme plattform. Dette betyr at du får oversikt over alle tilbudene med effektiv rente, nedbetalingstid og innvilget lånebeløp i fra bankene.

Fordelen med Arcadia er at de har gjort det svært enkelt for deg å sammenligne tilbud om du for eksempel ønsker å søke på Axo Finans eller Lendo samtidig.

 

Hvem er Arcadia Finans?

Arcadia drives av de finske selskapet Dravi Media Oy, og de har hjulpet hundretusenvis av nordmenn, svensker og finner med å få bedre lånetilbud. Fordelen med Arcadia Finans er at de kjenner markedet god i flere forskjellige land, og holder seg hele tide oppdatert på nye spennende lånemuligheter for nordmenn.

For å gjøre det enkelt å sondere markedet, har de implementert en veldig oversiktlig lånekalkulator som hjelper deg med å beregne hvor mye du kan låne. Denne er også kjekk å bruke i ettertid når du har fått inn tilbudene for å se hvor mye du faktisk må betale i løpet av låneperioden.

Kriterier for å søke om lån hos Arcadia

For å søke om forbrukslån er det visse kriterier som må oppfylles for å få inn tilbud. D må for eksempel være over 20 år, ha fast inntekt og du må ikke ha noen betalingsanmerkninger om d søker om et nytt lån. Derimot om du har betalingsanmerkninger, er det viktig at du kan stille sikkerhet i eiendom for å betale kreditorene det du skylder og få en bedre økonomi. Les mer om betalingsanmerkninger her. 

Utenom dette er det fritt frem til å søke om lån, og du er ikke forpliktet ti å motta noen av tilbudene du får. Dette er en helt gratis tjeneste som du kan benytte deg deg av når som helt, og de vil gjerne hjelpe deg med å søke.

 

 

Slik søker du lån gjennom Arcadia Finans

  1. Klikk på «Søk nå» knappen nedenfor for å gå til Arcadia sin lånekalkulator
  2. Skriv inn ønsket beløp, nedbetalingstid, telefonnummer og e-post
  3. Etter at du har godkjent vilkårene klikker du på «Sjekk nå», og deretter vil det bli foretatt en kredittsjekk.
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Arcadia Finans

Hvor mye kan jeg spare på å refinansiere med Arcadia FInans?
Må jeg ra en kredittsjekk gjennom Arcadia?
Når får jeg svar på om lånet er innvilget?
Er det vanskelig å få lån gjennom Arcadia Finans?
Kan jeg stole på Arcadia Finans?