Låninformation

Selskapet bak Lendo.no er Schibsted Finans AS. Schibsted er et velkjent og veletablert konsern som opererer i flere land og driver et bredt spekter av digitale tjenester. Konsernet har en lang historie med å tilby innovative og pålitelige plattformer innen media, markedsplasser og annonsering. Som en del av Schibsted-konsernet er Lendo.no i stand til å dra nytte av deres omfattende erfaring og ressurser for å levere høy kvalitet og pålitelige tjenester til brukerne.

Lendo.no ble etablert med visjonen om å forvandle låneprosessen for forbrukere ved å tilby en transparent og brukervennlig plattform. Siden lanseringen har nettstedet oppnådd betydelig suksess og anerkjennelse for sin rolle i å effektivisere lånemarkedet i Norge.

Min. alder: 20 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: Opp til 900 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr: 45 kr
Kredittsjekk: Ja
Banker: 26

Fordeler med Lendo

  • Bankene kjemper om deg.
  • Gratis og uforpliktende tilbud
  • Velg lånet som passer deg best.
  • Søk til 24 banker samtidig

Ulemper med Lendo

  • Ingen nevneverdige ulemper

Egenskaper

 • Bank ID

Hvilke banker tilbyr lån gjennom Lendo?

 1. Sbanken
 2. TFBank
 3. Santander
 4. re:member
 5. Nordax
 6. Express Bank
 7. Svea
 8. Ya bank
 9. Thorn
 10. Intabank
 11. Avida
 12. Eika
 13. Ikano Bank
 14. Lea Bank
 15. Morrow
 16. Nordea
 17. Bank Norwegian
 18. Sparebank 1
 19. Resurs
 20. Danske Bank
 21. Instabank
 22. BN Bank
 23. Northmill Bank
 24. AS Finansiering

Lavrente
Layer_7.png

 Hva kan Lendo hjelpe deg med?

 • Forbrukslån
 • Refinansiering
 • Boliglån
 • Billån
 • Kredittkort
 • MC lån

På Lendo.no har forbrukerne muligheten til å sammenligne ulike typer lån, som forbrukslån, refinansieringslån, billån og boliglån. Ved å fylle ut en enkel søknad får brukerne tilgang til et bredt spekter av låneprodukter og kan enkelt sammenligne renter, gebyrer og vilkår fra ulike långivere. Lendo.no tilbyr også personlig rådgivning og støtte gjennom hele prosessen, slik at brukerne kan ta velinformerte beslutninger når de velger et lån. Lendo gir deg også muligheten til å sammenligne kredittkort fra flere kjente banker som gir en rekke forskjellige fordeler.

Finn lavest rente på Lendo på forbrukslån

når du får muligheten til å søke til 24 banker samtidig, er det disse bankene som kjemper om å få deg som kunde. Fyller du inn dine detaljer riktig skal du ikke se bort i fra å få flere gode tilbud i løpet av kort tid. Nettsiden tilbyr et sikkert og pålitelig miljø for brukere å søke om lån, og all personlig informasjon blir behandlet konfidensielt. Lendo.no er opptatt av å sikre at brukernes data og personvern blir ivaretatt i tråd med gjeldende lover og forskrifter.

Gjennom Lendo.no kan forbrukerne spare tid og krefter ved å ha tilgang til en omfattende oversikt over lånemuligheter på ett sted. Uansett om man trenger et lån for å finansiere uventede utgifter, refinansiere gjeld for å få bedre vilkår, eller kjøpe en ny bil eller bolig, kan Lendo.no være en uvurderlig ressurs for å finne den beste låneløsningen som passer ens behov.

Lendo vs andre aktører

Det er veldig mange aktører i dag som fokuserer veldig på forbrukslån, eller refinansiering av slike lån. Derimot er det få andre som tenker helhetlig på din økonomi. Lendo er ikke bare en plattform for å sammenligne forbrukslån, du kan ta en totalgjennomgang på alle dine lån for å se om du kan få bedre betingelser.

I tillegg til å tilby en rekke forskjellige finansielle tjenester, har de også en uovertruffen support som har gitt dem flere 5-stjerners omtaler av brukere på Trustpilot. Med både mulighet for å nå dem på telefon eller chat for å få hjelp til å søke om lån, er de en komplett tilbyder av finansielle tjenester som virkelig hjelper deg med å få på plass søknaden din.

Kort oppsummert

 

  Hvordan søke om forbrukslån hos Lendo?

  Hvis du vil søke om forbrukslån hos Lendo, er det bare å fylle ut den digitale lånesøknaden deres, som er delt inn i tre enkle trinn:

  Klikk på «Søk nå» knappen nedenfor

  Velg ønsket lånebeløp og nedbetalingstid på kalkulatoren

  Klikk på «Søk lån»

  Deretter skriver du inn din personlige detaljer og litt mer informasjon om din økonomi. Som regel tar et ikke mer enn 5 minutter å fylle ut søknadsskjemaet, og du vil få svar i en egen innboks hos Lendo om du får lånetilbud fra bankene. Da er det bare opp til deg å velge det beste tilbudet!

SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Lendo

Kan jeg refinansiere lån på Lendo no?
Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån gjennom Lendo?
Får bankene direkte tilgang til å ta kontakt med meg gjennom Lendo?
Hvor mye koster et forbrukslån gjennom Lendo?
Hvem kan søke om forbrukslån gjennom Lendo?