Låninformation

Nanofinans er en del av Sambla og samarbeider med noen av de mest kjente forbruksbankene i Norge. Her er kriteriee for å søke om lån:

 

Min. alder: 19 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr:
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr:
Kredittsjekk: Ja
Banker: 23

Fordeler

  • Lav aldersgrense på 18 år
  • Tilbyr forbrukslån inntil 600.000 kroner
  • Tilbyr refinansiering med sikkerhet
  • Samarbeider med 23 banker
  • Rask online søknadsprosess
  • Enkel tilgang til lånetilbud på nett

   

Ulemper

  • Behandler søknader kun på hverdager
  • Er ikke tilgjengelig på live chat

Kan vi anbefale Nanofinans?

Ut i fra vår egen erfaring kan vi anbefale Nanofinans for personer som ønsker å få et bedre tilbud p eksisterende gjeld. Dette kan for eksempel være å refinansiere dyre kredittkort eller eksisterende forbrukslån.

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

 • Direkte utbetaling

Hvem er Nanofinans?

Nanofinans er en låneagent som samarbeider med 23 banker for å gi deg det beste lånetilbudet. Du kan søke på mange forskjellige lånetyper som forbrukslån, boliglån, billån og refinansiering av eksisterende gjeld. Sambla ble etablert i 2014 i Sverige, og har de siste årene ekspandert i alle nordiske land etter stor suksess i hjemlandet. Med prisvinnende kundeservice og 4,8 stjerner på Trustpilot, er kundene veldig fornøyde med servicen de får fra selskapet.

Når du søker om lån på Nanofinans sine hjemmesider, kan du enkelt velge beløp og nedbetalingstid. Deretter vil du motta uforpliktende tilbud fra flere banker samtidig. Fordelen med tjenesten er at du får en gratis tjeneste for å sammenligne lån, og slipper å søke manuelt til flere selskaper samtidig.

Lavrente
Layer_7.png

Hvor stort lånebeløp kan du søke om på Nanofinans?

Du kan søke inntil 600.000 kroner på forbrukslån. Dette er en maksgrense hos de fleste forbruksbanker. I Norge generelt, er det ikke lov til å ha mer lån enn 5 ganger inntekten, så alle lån du har fra før vil også telle i forhold til hvor mye lån du kan få fra forbruksbankene. Du kna søke om et større beløp dersom du har sikkerhet i bolig.

Er det trygt å bruke Nanofinans?

Nanofinans driver ikke med svindel, og er tilknyttet en anerkjent eier som har jobbet lenge i lånemeglerbransjen. Når du søke gjennom Nanofinans, får bankene kun de nødvendige opplysningene for å beregne om de kan innvilge deg et lån eller ikke. Du gir ikke fra deg sensitiv informasjon om ligning eller andre dokumenter før du har valgt den banken du ønsker en låneavtale med. Du logger deg inn med BankID, slik at du kan føle deg trygg på at ingen andre kan misbruke dine opplysninger.

Hvilke lån kan jeg søke om på Nanofinans?

Mange av disse begrepene går vel egentlig om hverandre. Men først og fremst er det lån som skal enten være til forbruk eller kjøp av større gjenstander som bil eller båt. Refinansiering betyr at du reforhandler dine eksisterende avtaler for å få bedre rente.

Omdømme – Hva sier kunder om selskapet?

Nanofinans behandler over 10 000 lånesøknader hver eneste måned, og de har fått inn over 6 700 anmeldelser hvor 89 % av dem er positive på Trustpilot. Etter vår egen erfaring er det enkelt å bruke søknadsskjemaet, og det tar kort tid å få svar fra bankene på hverdager. Vi anbefaler at du sender inn en søknad først for å se om du får tilslag. Om ikke, kan du alltids kontakte dem på telefon for å få hjelp med søknaden din.

 

 

Hvordan søke om forbrukslån?

  1. Velg beløp og ønsket nedbetalingstid på forsiden.
  2. Skriv inn navn, telefonnummer og e-postadresse
  3. Fyll ut detaljer om inntekt og sivilstatus
  4. Følg det enkle søknadsskjemaet og deretter klikk » søk nå»
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om Nanofinans

Hva slags lån tilbyr Nanofinans?
Hvem eier Nanofinans?
Koster det noe å bruke Nanofinans?
Kan Nanofinans hjelpe meg å refinansiere kredittkort gjeld?
Bestemmer Nanofinans lånet for meg?