Låninformation

For mange år tilbake startet KANO bank startet som en del av IKEA for mange år tilbake. Den første IKANO-banken dukket faktisk opp i 1991 i Norge, noe som gjør den til en av de eldste forbruksbankene i Norge. Banken tilbyr to forskjellige kredittkort, en med fordeler på dagligvarer og et med IKEA-fordeler. I tillegg til dette kan de hjelpe deg med å refinansiere forbruksgjeld med gunstige renter. Du kan samle både kredittkort og små forbrukslån i ett.

Min. alder: 25 år
BankID: Ja
Etableringsgebyr: 900 kr
Fast inntekt kreves: Ja
Betalingsanmerkninger: Nei
Månedsgebyr: 45 kr
Kredittsjekk: Ja
Banker: 1

Fordeler

  • Lang historie siden 1991
  • Tilbyr refinansiering med gunstig rente
  • Kredittkort med 2 % cashback på mat
  • IKEA kort med 12 måneders betalingsutsettelse
  • Fleksible lånevilkår

Ulemper

  • Høy aldersgrense på 25 år

Egenskaper

 • Bank ID

 • Betalingsanmerkninger

 • Uten Kredittsjekk

 • Direkte utbetaling

Forbrukslån til det du vil

IKANO bank kan tilby forbrukslån opptil 400 000,- med lav effektiv rente opptil 5 års nedbetalingstid. Lånet kan du bruke til det du trenger, enten du skal pusse opp boligen eller ta reise du bestandig har drømt om. Kravet for å kunne ta opp et forbrukslån gjennom banken er at du er over 25 år og har faste inntekter over 200 000 kroner i året – oppnåelige krav for de fleste!

Søknadsprosessen for lån er også veldig enkel på nett, og du kan signere avtalen med BankID og få pengene direkte tilsendt å din konto i løpet av noen få dager. Fordelene med IKANO er at du får ingen skjulte kostnader og en lav effektiv rente på lånet i forhold til mange andre långivere i Norge.

Lavrente
Layer_7.png

Utsett betalingen opptil 12 måneder

Har du behov for å gjøre store innkjøp av møbler og interiør? Alle har vært den fasen av livet hvor i flytter ut og eier ikke nåla på veggen. Med en handlekonto fra IKANO bank kan du handle opptil 150 000,- på IKEA og få tak i alt det du trenger. I løpet av denne perioden baler du ingen rente, men et lite flatt gebyr avhengig av hvor lang tid du trenger for å nedbetale lånet:

 • 6 måneder for kun 280 kroner
 • 9 måneder for  kun 420 kroner
 • 12 måneder for kun 560 kroner

Et typisk forbrukslån på 150 000 kroner kan fort koste 13% rente eller mer i løpet av 12 måneder, noe som tilsvarer 19 500 kun i nominell rente! Med en IKEA-konto derimot, slipper du unna med kun 560 kroner.

 

Samle lån og kreditter hos IKANO bank

Har du mye gjeld som tynger økonomien din? Det er aldri lurt å ha flere små lån å betale på i måneden. Spar penger med å samle lånene med IKANO for å redusere både rentekostnader og gebyrer du betaler. Når du velger refinansiering kan du låne opptil 400 000,- for å tilbakebetale andre kreditorer du har, og dermed få en enklere økonomisk hverdag med kun 1 lån å forholde deg til. En av de viktigste kriteriene for å søke om refinansiering er at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Dessverre tilbyr ikke IKANO bank refinansiering med sikkerhet for dem som har betalingsanmerkninger, men dette kommer forhåpentligvis i fremtiden.

Spar penger på dagligvarer og bensin med IKANO Bank

Vil du spare 2 % hver gang du handler på butikken? Så lenge bedriften er registrert som dagligvareforretning, uansett her hjemme eller i utlandet, så får du 2 % cashback på alle kjøp. En annen stor fordel med dette kredittkortet er at du får opptil 9 måneders rentefribetalingsutsettelse mot et lite gebyr. I tillegg får du 2 prosent rabatt på alle Shell stasjoner, enten du kjøpers bensin eller boller – det spiller ingen rolle!

 

Slik søker du om lån fra IKANO Visa

  1. Klikk på «Søk nå knappen nedenfor for å gå til IKANO Visa
  2. Videre velger du enten refinansiering eler forbrukslån i menyen
  3. Etterpå velger du beløp du ønsker å låne og låneperiode
  4. Klikk på den rød «søk nå» knappen nederst og dermed blir du sendt til søknadsskjemaet
SØK NÅ  
Annonse
 
 

Ofte stilte spørsmål om IKANO Bank

Hvor mye kan jeg låne fra IKANO bank?
Hvem kan låne penger fra IKANO bank?
Hvor lenge kan jeg utsette betalingen på IKEA kontoen?
Koster det noe å ta opp et forbrukslån gjennom IKANO Bank?
Er IKANO bank en bank du kan stole på?