Lån til oppussing

Ønsker du å pusse opp kjøkkenet, soverommet eller badet i boligen din? Da er det lurt å søke om lån til oppussing.

1. Beløp å låne

Velg beløp mellom 1000-500 000 kr

2. Din alder?

Din alder viser hvilke lån du kan ta

3. Betalingsanmerkninger?

Noen långivere aksepterer dette

Nei

Ja

Ønsker du å pusse opp kjøkkenet, soverommet eller badet i boligen din? Da er det lurt å søke om lån til oppussing. Hvis det er noen år siden du kjøpte boligen din, har den mest sannsynlig steget i verdi.

Det er derfor lurt å starte med en verdivurdering av boligen din, som gjøres av en megler, og sjekke hvor stor andel lånebeløpet utgjør av boligens verdi i dag. Det er nemlig stor sjanse for at du kan forhøye det allerede eksisterende huslånet ditt, det vil si at du igjen tar pant i huset, og som nok vil være det mest gunstige alternativet.

Forbrukslån til oppussing

Et annet alternativ er å ta opp forbrukslån, selv om dette er et lån med en relativ høy rente ettersom det ikke har sikkerhet i form av pant i eiendeler. Sammenlign forbrukslån her.

Det lureste er uansett å ta kontakt med ulike banker for å høre hva de kan tilby akkurat deg. På denne måten kan du også sammenligne bankenes vilkår, effektive rente og beløpsgrense.

Å pusse opp boligen vil uansett øke verdien av den, og det lønner seg å pusse opp heller før enn senere, med tanke på at det koster mye mer å rette opp skader etter at de har skjedd.