Refinansiering av lån

Føler du at du har mistet oversikten over den samlede gjelden din? Dumper det til stadighet nye regninger ned i postkassen din? Refinansiering av lån kan da være løsningen for deg.

• Finn lav rente • Motta tilbud • Tydelig sammenligning

1. Beløp å låne

Velg beløp mellom 1000-500 000 kr

2. Din alder?

Din alder viser hvilke lån du kan ta

3. Betalingsanmerkninger?

Noen långivere aksepterer dette

Nei

Ja

Samle all gjeld hos en bank

Refinansiering betyr nemlig at du samler all gjeld hos en bank, og du får derfor bare én enkel regning å forholde deg til månedlig. Det vil si at banken overtar nedbetalingen av de ulike lånene du har.

I tillegg til en bedre oversikt over privatøkonomien, vil du kunne sikre deg bedre vilkår som for eksempel lavere rente og lengre nedbetalingstid ved å refinansiere lån.

Søk om refinansiering av lån på nett

Å søke om refinansiering av lån gjøres enkelt og greit på nettet via et elektronisk søknadsskjema, og du får svar innen svært kort tid. Refinansiering hjelper deg med en økonomisk opprydning, og det vil garantert føles godt å overlate arbeidet med nedbetaling til aktører som vet hva de driver med.

Mange smålån som kredittkortgjeld og andre kreditter fusjoneres til ett lån, enklere blir det ikke å få oversikt over sin egen økonomi. Søk om refinansiering av lån i dag og se hvor mye penger du kan spare i det lange løp på lavere rente og færre gebyrer.