Refinansiering av kredittkort

Refinansiering av kredittkort. Slik kan du få hjelp med å bli kvitt dyr kredittkortgjeld.

lan lag ranta

Samle mange lån til ett lån

I dag er det svært enkelt å skaffe seg kreditt. Takket være internett er et nytt kredittkort bare noen tastetrykk unna, det kan derfor være vanskelig å begrense seg. Man skal ikke glemme at kredittkortgjeld er også et lån. Ved å refinansiere samler du mange lån til ett lån.

I stedet for å forholde deg til de mange fakturaene som daler ned i postkassen din månedlig, får du nå bare én enkel regning å tenke på. Banken du refinansierer hos vil nemlig ta over nedbetalingen av lånene for deg slik at du får en mer oversiktlig økonomisk hverdag.

Fordeler med refinansiering av kredittkort

Lån via kredittkort er ett av de dyreste lånene du kan ta opp. Grunnen til dette er at det ofte påløper månedlige gebyrer i tillegg til renter.

Gjennom å refinansiere gjelden din unngår du disse, og du vil også kunne få en lavere månedlig rente, samt lengre nedbetalingstid. Alt dette avhenger av din personlige økonomi og størrelsen på lånet ditt.

Så ved å gjøre en sammenligning av aktørene på markedet, kan du finne den beste banken for deg som tilbyr refinansiering av kredittkort.

Hvordan finner jeg det beste lånet for akkurat meg?

Det kan virke umulig å finne fram til det beste lån for akkurat deg ettersom det finnes tusenvis av banker og mange forskjellige typer lån å velge mellom. Å gjøre grundig research før du søker er det beste rådet du kan få. Det beste lånet, og ikke minst det mest gunstige, finner du hvis du sammenligner hva de ulike bankene tilbyr sine kunder. Heldigvis finnes det utrolig mange nettsider som gjør dette for deg, som lister opp hvilke rentesatser som gjelder hos de ulike bankene, hvilke gebyrer som tilkommer osv.

Det er viktig å finne et lån med lavest mulig rente, men det kan også være andre ting som i det store og det hele er viktigere for deg. Ønsker du fleksibel nedbetalingstid? Minst mulig gebyrer hvis du skulle måtte utsette tilbakebetalingen en måned? Slike faktorer må man tenke gjennom. Det er derfor viktig at du har god oversikt og kontroll over din egen økonomi slik at du vet akkurat hva som er det beste for deg. Å sende inn en lånesøknad til flere banker samtidig gir deg muligheten til å presse bankene til å gi deg det absolutt beste lånet. De vil jo helst ha deg som kunde, og er kanskje derfor villige til å strekke seg litt lenger.

Finn det beste lån på nettet!

For å finne ut hvor mye du har råd til å låne, kan du ta i bruk en lånekalkulator og beregne hva du må regne med å nedbetale månedlig. Her vil du også få se en omtrentlig rente på lånet ditt. Det er også viktig at du søker om riktig type lån. Hvis du skal kjøpe deg bil, så tar du opp billån, og ikke forbrukslån. Men dette er vel ganske innlysende for de fleste. Hvis du trenger penger til oppussing, ferier eller skiutstyr, er det nok et lån uten sikkerhet, altså et forbrukslån som der det beste lån for akkurat deg. I dag trenger du heldigvis ikke bevege deg opp av sofaen for å kunne søke om et lån, uansett om det er et forbrukslån eller et båtlån du er ute etter. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et elektronisk søknadsskjema, helst hos flere aktører, og så vente på at banken tar kontakt med deg. Dette skjer som oftest ganske raskt, og hvis alt er i orden med søknaden din, vil du kunne ha pengene på kontoen din ganske kjapt.