Refinansiering av kredittkort

Er du av de mange som har skaffet seg litt for mange ulike kreditter og som derfor kanskje har mistet oversikten over gjelden sin? Da kan refinansiering være løsningen.

• Finn lav rente • Motta tilbud • Tydelig sammenligning

1. Beløp å låne

Velg beløp mellom 1000-500 000 kr

2. Din alder?

Din alder viser hvilke lån du kan ta

3. Betalingsanmerkninger?

Noen långivere aksepterer dette

Nei

Ja

Samle mange lån til ett lån

I dag er det svært enkelt å skaffe seg kreditt. Takket være internett er et nytt kredittkort bare noen tastetrykk unna, det kan derfor være vanskelig å begrense seg. Man skal ikke glemme at kredittkortgjeld er også et lån. Ved å refinansiere samler du mange lån til ett lån.

I stedet for å forholde deg til de mange fakturaene som daler ned i postkassen din månedlig, får du nå bare én enkel regning å tenke på. Banken du refinansierer hos vil nemlig ta over nedbetalingen av lånene for deg slik at du får en mer oversiktlig økonomisk hverdag.

Fordeler med refinansiering av kredittkort

Lån via kredittkort er ett av de dyreste lånene du kan ta opp. Grunnen til dette er at det ofte påløper månedlige gebyrer i tillegg til renter.

Gjennom å refinansiere gjelden din unngår du disse, og du vil også kunne få en lavere månedlig rente, samt lengre nedbetalingstid. Alt dette avhenger av din personlige økonomi og størrelsen på lånet ditt.

Så ved å gjøre en sammenligning av aktørene på markedet, kan du finne den beste banken for deg som tilbyr refinansiering av kredittkort.